Rosii umplute cu carne de vitel

Pentru rosii umplute cu carne de vitel se aleg rosii rotunde, netede. Se taie capacul, se golesc si se scot semintele. Se umplu cu tocatura, se asaza capacul la loc.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii frumoase
  • 400 g carne de vitel
  • 50 g slanina fiarta
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura faina.

Mod de preparare

Pentru rosii umplute cu carne de vitel se aleg rosii rotunde, netede. Se taie capacul, se golesc si se scot semintele. Se umplu cu tocatura, se asaza capacul la loc si se pun in cratita.
Se face o umplutura din carne de vitel, data prin masina cu o felie de slanina fiarta. Se adauga pesmetul, un ou, smantana, sare, piper si putina verdeata tocata fin. Se ung rosiile inauntru si capacele cu o pana data prin ou, se umplu si se asaza capacele la loc. Se pun rosiile intr-o cratita, iar deasupra se toama un sos de rosii . Se dau la cuptor.


Rosiile umplute cu carne de vitel sunt bune calde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii