Pentru rosii umplute cu carne de vitel se aleg rosii rotunde, netede. Se taie capacul, se golesc si se scot semintele. Se umplu cu tocatura, se asaza capacul la loc.
Pentru rosii umplute cu carne de vitel se aleg rosii rotunde, netede. Se taie capacul, se golesc si se scot semintele. Se umplu cu tocatura, se asaza capacul la loc si se pun in cratita.
Se face o umplutura din carne de vitel, data prin masina cu o felie de slanina fiarta. Se adauga pesmetul, un ou, smantana, sare, piper si putina verdeata tocata fin. Se ung rosiile inauntru si capacele cu o pana data prin ou, se umplu si se asaza capacele la loc. Se pun rosiile intr-o cratita, iar deasupra se toama un sos de rosii . Se dau la cuptor.
Rosiile umplute cu carne de vitel sunt bune calde.
Una din cele mai bune retete cu aluat dospit mancate vreodata !!! Abea am apucat sa pun deoparte pentru pachetul copiilor...
Prajitura TrandafirOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj