Rosii umplute cu carne de vitel

Pentru rosii umplute cu carne de vitel se aleg rosii rotunde, netede. Se taie capacul, se golesc si se scot semintele. Se umplu cu tocatura, se asaza capacul la loc.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 rosii frumoase
  • 400 g carne de vitel
  • 50 g slanina fiarta
  • 3 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 lingura smantana
  • verdeata tocata
  • sare
  • piper
  • 2 linguri untura
  • 1 lingura faina.

Mod de preparare

Pentru rosii umplute cu carne de vitel se aleg rosii rotunde, netede. Se taie capacul, se golesc si se scot semintele. Se umplu cu tocatura, se asaza capacul la loc si se pun in cratita.
Se face o umplutura din carne de vitel, data prin masina cu o felie de slanina fiarta. Se adauga pesmetul, un ou, smantana, sare, piper si putina verdeata tocata fin. Se ung rosiile inauntru si capacele cu o pana data prin ou, se umplu si se asaza capacele la loc. Se pun rosiile intr-o cratita, iar deasupra se toama un sos de rosii . Se dau la cuptor.


Rosiile umplute cu carne de vitel sunt bune calde.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa