Rulada cu carne de curcan

Rulada cu carne de curcan este un delicioas aperitiv sau chiar si fel principal. Pentru rulada cu carne de curcan aveti nevoie de o bucata de piept de curcan.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 bucata de carne de curcan
  • cascaval
  • ierburi italiene
  • sare
  • cascaval ras
  • un albus
  • carnati
  • 500 gr brocoli congelat

Mod de preparare

Rulada cu carne de curcan o puteti pregati fie pentru un aperitiv rece, fie pentru un fel principal alaturi de o garnitura. Pentru aceasta reteta de rulada cu carne de curcan puteti folosi fie pieptul, fie pulpele dezosate de la un curcan mai mare.
Pentru oricare dintre variante ati opta trebuie sa taiati felii mai mari carnea si sa o bateti cu ciocanul de bucatarie. Carnea de curcan se unge apoi cu trei sferturi din albusul batut spuma. Se presara ierburile tocate fin, sare si cascavalul dat pe razatoarea mare. Pentru ca rulada sa isi pastreze forma se leaga cu o sfoara, dupa care se unge cu restul de albus.

Se pune in cuptorul incins cam 40 de minute, pana cand se rumeneste frumos. Cand carnea era aproape facuta puteti pune brocoli sau alte legume si lasati tava descoperita pentru ca rulada cu carne de curcan sa prinda crusta aurie.


Se serveste cu sos sau cu legume la cuptor.
Alte retete cu carne de curcan recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca