Rulada cu prune si bacon

Prunele taiate se dau prin zahar, se condimenteaza cu putin piper si se prajesc pana se caramelizeaza. Se fragezesc feliile de carne, se condimenteaza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 felii pulpa de porc
  • 4 felii bacon
  • prune
  • sare
  • piper
  • zahar
  • patrunjel
  • cimbru
  • sos Worchester

Mod de preparare

Prunele taiate se dau prin zahar, se condimenteaza cu putin piper si se prajesc pana se caramelizeaza. Se fragezesc feliile de carne, se condimenteaza, se ung cu sosul Worchester. Peste ele se asaza prunele caramelizate. Cu grija, se ruleaza carnea, avand grija sa nu curga umplutura. ‘Galustele’ obtinute se inconjoara cu feliile de bacon si se leaga cu o ata. Ruladele se asaza una langa cealalta intr-o tava unsa cu unt, si se presar cu cascaval razuit si/sau prune. Se baga la cuptor pentru o ora.
Alte retete tort recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!