Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri. Luam cite o felie de carne pe care punem
Batem carnea ca pt snitel, saram si piperam (se vede in poza). Cascavalul si caizerul le taiem felii subtiri.
Luam cite o felie de carne pe care punem caizerul si cascavalul.
Rulam, iar marginile carnii le bagam ianuntru ca la sarmale.
Le dam prin faina, ou si la urma prin pesmet.
Se prajesc in ulei incins, la foc domol pt a se patrunde bine.
Pofta buna!
Reteta propusa de Shumaila.
Serviti cu ce doriti, de la cartofi pina la legume, orez, paste...
Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...
Prajitura cu branza si zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti