Rulada de ceafa de porc cu castraveti murati

Carnea se spala, apoi se taie, in asa fel incat sa se obtina o foaie de carne de 1 cm grosime/ Se presara cu delikat si cimbru, apoi se taie castrave

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg ceafa de porc
  • 300 gr castraveti murati
  • 100 gr cascaval
  • 100 gr untura
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita cimbru
  • 1 ou
  • 2 lingurite delikat
  • 1 varf de cutit nucsoara

Mod de preparare

Carnea se spala, apoi se taie, in asa fel incat sa se obtina o foaie de carne de 1 cm grosime/ Se presara cu delikat si cimbru, apoi se taie castravetii in cubulete, se storc de zeama si se amesteca impreuna cu pesmetul, oul, cascavalul ras si nucsoara. Se intinde compozitia pe foaia de carne, se ruleaza si se leaga cu o ata. Se unge cu untura, se presara cu delikat si se pune intr-o tava, care se introduce in cuptorul cald. Se coace la foc potrivit, pana se rumeneste.


Se serveste fierbinte cu garnitura de legume.

Alte retete culinare:

Friptura de vita la cuptor Ardei umpluti Muschi de porc la cuptor

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca

Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca