Rulada de cotlet la gratar cu legume

Rulada de cotlet la gratar cu legume este o reteta deosebit de simpla. Este o reteta culinara potrivita pentru zilele calde, cand lumea merge la gratar, ca si alternativa la clasicele gratare.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200gr cotlet
  • 30gr cascaval
  • 20gr bacon
  • 20gr morcov
  • 50 gr cartofi
  • 150 gr brocoli

Mod de preparare

Rulada de cotlet la gratar cu legume se poate pregati pentru ocazii speciale dar si in zilele cand mergeti la picnic.

Cum trebuie sa procedati:

Se taie cotletul de porc si se bate bine. Apoi se adauga cascaval si bacon taiat subtire, se ruleaza si se pune pe gratar. Se intoarce pe toate partile circa 10 min, dupa care se felizaza. Intre timp facem garnitura pentru rulada: se pun cartofii, morcovii la fiert, si brocoli dar separat. La final se pun pe farfurie si se rade cascaval deasupra.


Rulada de cotlet se serveste calda cu garnitura preparata dinainte, sau cu legume pe gratar.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii