Rulada de curcan cu crenvursti

Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne. Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o ora. Sunca se asaza pe

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 4 felii de piept de curcan (120 – 140 g/bucata)
  • 4 crenvursti
  • 4 felii sunca feliata de aparat
  • 4 felii subtiri de cascaval
  • 2 linguri de mustar
  • Sare
  • piper macinat
  • dupa gust
  • Faina
  • ou si pesmet pentru pane
  • Ulei alimentar pentru prajit

Mod de preparare

Carnea se taie felii deschise se subtiaza cu batatorul de carne.

Se sareaza putin si se ung cu mustar. Se lasa deoparte cca o ora.

Sunca se asaza pe felia de cascaval iar pe felia de cascaval se asaza crenvurst. Aranjamentul se asaza pe felia de carne, se ruleaza si se fixeaza cu tepuse de bucatarie pentru carne, ca sa nu se desfaca in timpul prajirii. Ruladele se trec prin faina, ou si pesmet si se frig in ulei. Dupa ce sunt gata, se scot tepusele si ruladele se servesc taiate oblic.
Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visine

Ne place mult fisticul, aroma lui si m-am gandit sa il combin intr-un tort, cu un jeleu de visine. Pasta de fistic am...

Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca