Rulada de curcan cu mere coapte

Pieptul de curcan se desface in bucati potivite, ca pentru niste snitele mari, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza-pipereaza, si se umplu

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 piepti de curcan
  • costita afumata
  • sare
  • piper
  • untdelemn
  • 4 oua fierte
  • 1 kg mere

Mod de preparare

Pieptul de curcan se desface in bucati potivite, ca pentru niste snitele mari, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza-pipereaza, si se umplu fisii de costita afumata, sferturi de oua fierte si resturile de carne care s-au tocat in masina de tocat. Se formeaza rulouri, se prind cu scobitori sau se leaga cu sfoara si se stropesc cu untdelemn si cu apa calda, dupa care se introduc la cuptor cu merele fara cotoare.


Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert placinta cu pere si mere

Dupa ce ca nu sunt multe, au inceput sa se si strice, perele si merele, ele sunt subiectul zilei de azi. Le-am adunat si eu,...

Desert placinta cu pere si mere
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca