Pieptul de curcan se desface in bucati potivite, ca pentru niste snitele mari, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza-pipereaza, si se umplu
Pieptul de curcan se desface in bucati potivite, ca pentru niste snitele mari, se bat usor cu ciocanul de snitele, se sareaza-pipereaza, si se umplu fisii de costita afumata, sferturi de oua fierte si resturile de carne care s-au tocat in masina de tocat. Se formeaza rulouri, se prind cu scobitori sau se leaga cu sfoara si se stropesc cu untdelemn si cu apa calda, dupa care se introduc la cuptor cu merele fara cotoare.
Alte retete recomandate
"Retete pascale"
Friptura de miel cu garnitura de orezIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa