Rulada de piept de pasare cu spanac

Rulada de piept de pasare cu spanac se poate servi ca si aperitiv sau cu diferite garnituri pentru carne. Se dezoseaza carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteaza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati de piept
  • 6 fasii de morcov fiert
  • spanac tocat si
  • calit in unt
  • 100 g cascaval ras
  • ulei
  • condimente
  • 200 g suc de rosii

Mod de preparare

Rulada de piept de pasare cu spanac se poate servi ca si aperitiv sau cu diferite garnituri pentru carne. Se dezoseaza carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteaza si se pune peste carne pasta de spanac, apoi se presara cascaval ras si, pe mijloc, fasia de morcov. Se ruleaza bine, se baga capetele inauntru si se dau la copt intr-o tava unsa cu ulei, apoi se stropeste pe deasupra cu putin suc de rosii.


Dupa ce s-a racit, rulada de piept de pasare cu spanac se taie rondele si se serveste cu salata de telina si mar.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de pui cu legume

Aveam 3 copanele in frigider si m-am gandit sa fac o ciorbita de pui cu legume. A iesit o bunatate.  #gatescpentruocarte  

Ciorba de pui cu legume
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii