Rulada de piept de pui

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt. Pe "felia&qu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • crenvusti (de pui)
  • sunca
  • cascaval
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt. Pe "felia" de piept se pune o felie de sunca, un crenvusti, si cascaval. Se ruleaza, atat cat permite umplutura si se "coase" cu scobitori.

Se mai condimenteaza, daca considerati necesar. Se pun in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se dau 15 min la cuptorul incins la 200 grade. Dupa cca 15 min se scoate folia si se dau din nou la cuptor pentru inca 15 min, la 150 grade.


Se serveste cu salata sau orice alt fel de garnitura.

Alte retete culinare recomandate:

Ciuperci umplute

Ciorba radauteana

Ciuperci la cuptor

Ardei umpluti

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert eclere cu crema de fructe de padure

M-am tot gândit ce desert să fac. Chiar dacă a fost o zi minunată de toamnă,nu prea am avut chef să mă complic...

Desert eclere cu crema de fructe de padure
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii