Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt. Pe "felia&qu
Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt. Pe "felia" de piept se pune o felie de sunca, un crenvusti, si cascaval. Se ruleaza, atat cat permite umplutura si se "coase" cu scobitori.
Se mai condimenteaza, daca considerati necesar. Se pun in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se dau 15 min la cuptorul incins la 200 grade. Dupa cca 15 min se scoate folia si se dau din nou la cuptor pentru inca 15 min, la 150 grade.
Se serveste cu salata sau orice alt fel de garnitura.
Alte retete culinare recomandate:
Ciuperci umplute
Ciorba radauteana
Ciuperci la cuptor
Ardei umpluti
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti