Rulada de pui cu sunca si cascaval

Rulada de pui cu sunca si cascaval este o reteta delicioasa si consistenta, o mancare potrivita pranz sau cina. V-am pregatit o reteta cu piept de pui si cascaval Delaco absolut delicioasa!

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui cu os
  • 100g sunca de Praga
  • 100 gr cascaval De Senvis -Delaco
  • 1 ou
  • 2 lg cu ardei gras taiat cubulete
  • 2 lg ulei de masline
  • 4-5 codite de ceapa verde
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • fulgi de ardei iute
  • 50 ml vin alb demisec

Mod de preparare

V-am pregatit o reteta cu piept de pui si cascaval Delaco absolut delicioasa!

Pregatim intai omleta. Punem intr-o tigaie o lingura de ulei si adaugam ardeiul tocat si coditele de ceapa maruntite. 
Calim timp de 1 min dupa care adaugam oul batut bine.

Coacem omleta pe ambele parti si o rasturnam pe o farfurie unde o lasam la racit. Dezosam pieptul de pui in asa fel incat sa obtinem o singura bucata.

Il punem intre doua foi de celofan si il aplatizam cu ciocanul de snitele. Condimentam cu sare si piper , asezam deasupra omleta , peste ea feliile de cascaval iar apoi feliile de sunca de Praga.

Rulam foarte strans bagand capetele pe interior. Legam rulada cu ata de bucatarie si o asezam intr-o forma de graten sau intr-o tava obisnuita tapetata cu hartie de copt .

O condimentam cu sare, piper boia dulce si fulgi de ardei iute. Stropim cu putin ulei, adaugam vinul indoit cu apa si dam tava la cuptor pentru 30-40 min la foc moderat.

Cu 10 min inainte de a fi gata dizolvam o lingurita de miere cu 2-3 lingurite de sos de soia si ungem rulada cu acest amestec pentru a capata o culoare mai frumoasa. 

Sursa retetei: http://www.bucatareselevesele.ro/retete-culinare/carne-de-pasare/rulada-de-pui-cu-sunca-si-cascaval.html


Rulada de pui cu sunca si cascaval se serveste calda cu o garnitura alaturi sau rece ca si aperitiv!!
Pofta buna!!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu blat de cacao si crema de vanilie

......nu imi vine nimic in minte decat ca sunt dezamagita ca frisca mi-a facut probleme dar nu m-am lasat si tot mi-a iesit...

Tort cu blat de cacao si crema de vanilie
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca