Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii

Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de muschi de porc, gogosari si usturoi.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 2 kg muschi de porc
  • 1 gogosar rosu
  • o ceapa calita
  • 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 pahar de vin si
  • o lingurita de boia dulce.

Mod de preparare

Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne, muschiuletul se fasoneaza, dupa care se desface cu cutitul, pana devine ca o foaie dreptunghiulara, apoi se bate cu ciocanul ca sa devina uniforma. Carnea care pica de la fasonarea muschiului o dam prin masina de tocat, o calim cu ceapa la un loc, apoi intindem peste foaia din carne, presaram sare, piper si cateii de usturoi tocati marunt.
Taiem gogosarul felii subtiri pe care le asezam randuri peste carnea tocata, rulam carnea, o legam cu ata, ungem cu boia, apoi punem ruloul intr-o cratita si-l prajim putin pe ambele parti, dupa care turnam un pahar de vin si dam timp de o ora la cuptor. Dupa ce s-a racorit, dezlegam ata si taiem felii.


Rulada din muschi de porc cu gogosari rosii se serveste cu soté din legume sau sosuri, rosii, hrean

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema de branza si zmeura

Un desert racoritor, usor de realizat si absolut delicios!

Desert prajitura cu crema de branza si zmeura
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca