Pentru aceste delicioase rulade aveti nevoie de zarzavat, ceapa, castraveti, carne de vita, sare, piper, mustar, bacon si vin rosu.
Zarzavatul de supa se curata si se taie cuburi. Se toata una din cepe marunt, iar cealalta se taie felii. Se taie castravetii murati betisoare, iar carnea se sareaza si se pipereaza. Se unge apoi cu un strat de mustar si se asaza cate 2 felii de bacon, castravetii si felii de ceapa. Se ruleaza si se fixeaza, dupa care se pun ruladele la prajit. Se prajeste si ceapa tocata, zarzavatul de supa si bulionul. Se pudreaza cu boia si faina, se stinge cu 100 ml vin rosu si se lasa sa dea intr-un clocot. Se adauga apoi ruladele si se potriveste la gust cu sare si piper. Se lasa sa se inabuse 50 de minute, turnand supa din cand in cand. Se toarna 100 ml vin si se mai lasa la inabusit 20 de minute, dupa care se scot ruladele, iar in sos se inglobeaza untul.
Ruladele se servesc calde, impreuna cu sosul.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Legume la cuptor
Tocanita de pui
Pentru ca suntem in perioada postului si pentru ca unii dintre noi tinem post, m-am gandit ca ar fi binevenita o astfel de...
Ciorba de stevie (de post)Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa