Rulade cu legume inabusite

Pentru aceste delicioase rulade aveti nevoie de zarzavat, ceapa, castraveti, carne de vita, sare, piper, mustar, bacon si vin rosu.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura zarzavat de supa
  • 2 cepe
  • 4 castraveti
  • 4 felii de carne de vita
  • sare
  • piper
  • 1 linguta mustar
  • 8 felii bacon
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura bulion
  • 1 lingura boia
  • 1 lingura faina
  • 200 ml vin rosu
  • 400 ml supa de carne
  • 2 linguri unt rece

Mod de preparare

Zarzavatul de supa se curata si se taie cuburi. Se toata una din cepe marunt, iar cealalta se taie felii. Se taie castravetii murati betisoare, iar carnea se sareaza si se pipereaza. Se unge apoi cu un strat de mustar si se asaza cate 2 felii de bacon, castravetii si felii de ceapa. Se ruleaza si se fixeaza, dupa care se pun ruladele la prajit. Se prajeste si ceapa tocata, zarzavatul de supa si bulionul. Se pudreaza cu boia si faina, se stinge cu 100 ml vin rosu si se lasa sa dea intr-un clocot. Se adauga apoi ruladele si se potriveste la gust cu sare si piper. Se lasa sa se inabuse 50 de minute, turnand supa din cand in cand. Se toarna 100 ml vin si se mai lasa la inabusit 20 de minute, dupa care se scot ruladele, iar in sos se inglobeaza untul.


Ruladele se servesc calde, impreuna cu sosul.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Legume la cuptor
Tocanita de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...