Taiati antricotul de porc astfel incit sa obtineti un strat cu grosimea aproximativa de un centimetru si jumatate. Bate
Taiati antricotul de porc astfel incit sa obtineti un strat cu grosimea aproximativa de un centimetru si jumatate. Bateti, sarati si piparati carnea. Pe aceasta, in trei straturi, puneti ardeiul galben taiat, apoi pe cel rosu si, la urma, spanacul. Rulati carnea, inveliti-o in staniol si puneti-o la rola pentru aproximativ o ora. Cartofii: Spalati foarte bine cartofii, taiati fiecare cartof in doua. Sarati-i, ungeti-i cu unt. Între bucatile de cartofi puneti o felie de dovlecei intre doua felii de becon. Înfigeti scobitori, inveliti-i in staniol si coaceti-i in rola circa 45 de minute la temperatura mica.
Aceasta reteta, este una din acele retete ce poate fi pregatita fie pentru a fi luata la pachet, pentru cei dragi, pentru...
Clatite cu ricotta si tonOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj