Rulou de pui

Fileul din piept de pui se unge cu mustar, peste care se intinde apoi cu un cutit un triunghi de branza topita.Deasupra se aseaza o felie de sunca afu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 bucati de file de piept de pui
  • 8 triunghiuri de branza topita
  • 4 felii de sunca afumata
  • mustar
  • 3 castraveciori murati
  • sare
  • piper
  • ulei de masline sau de floarea soarelui
  • marar pentru ornament

Mod de preparare

Fileul din piept de pui se unge cu mustar, peste care se intinde apoi cu un cutit un triunghi de branza topita.Deasupra se aseaza o felie de sunca afumata, peste care se intinde cel de-al doilea triunghi de branza topita si se aseaza castraveciorii taiati felii.Se formeaza ruloul, se prinde cu o scobitoare si se inabusa intr-o tigaie cu ulei la foc mic, timp de 40 min.La sfarsit se orneaza cu marar.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...