Rulou de vita umplut cu macaroane

Ruloul de vita umplut cu macaroane este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vita - 500 g
  • macaroane - 100 g
  • sunca presata - 100 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 25 g
  • vin alb - 50 ml
  • mustar - 25 g
  • morcovi - 50 g
  • ceapa - 50 g
  • smantana - 100 g
  • oua - 1 bucata
  • apa - 250 ml
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • 1/2 cub MAGGI de vita
  • foi de dafin
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Ruloul de vita umplut cu macaroane este o mancare cu paste si carne delicioasa si consistenta. Carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb 8-10 minute, se lasa la racit 10 minute, se trec sub jet de apa rece si se taie bucati de 2-3 cm lungime. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. sunca presata se taie fasii subtiri (julien). Oul se trece sub jet de apa rece. Morcovii si ceapa se spala si se taie felii. Faina se cerne. Macaroanele se amesteca cu ou, sunca, sare si piper dupa gust. Cu aceasta compozitie se umplu bucatile de carne, care se ruleaza si se prind cu scobitori. Rulourile obtinute se aseaza intr-o tava cu 50 ml ulei si 50 ml apa si se inabusa la cuptor 15-20 minute. Separat, in 50 ml ulei si 50 ml apa se inabusa ceapa, morcovi, se adauga faina dizolvata in 25 ml apa rece, cca 200 ml apa, foi de dafin, jumatatea de cub MAGGImustar, sare dupa gust si se fierb cca 10 minute. Sosul rezultat se paseaza peste rulouri, care se fierb 5 minute, adaugand la final smantana si vin.

Ruloul de vita umplut cu macaroane se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu branza si leurda

Paine cu branza si leurda
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca