Rulouri cu varza

Rulourile cu varza sunt aperitive festive delicioase. Pentru a le prepara aveti nevoie de cotlet de porc, varza murata, bacon, ceapa si condimente.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 300 gr cotlet de porc
  • 400 gr varza murata
  • 10 feliute bacon
  • 1 ceapa
  • 1 lingurita rasa cimbru
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rulourile cu varza sunt aperitive festive delicioase. Pentru a le prepara mai intai curatam, spalam, tocam ceapa si o punem la calit in putin ulei de masline circa 2-3 minute, apoi adaugam varza stoarsa bine de zeama (daca este prea acra sau sarata o lasam in prealabil in apa rece aprox 30 min) si punem tot aici si cimbrul. Taiem carnea feliute subtiri, le spalam si le stergem cu servetele absorbante. Batem feliile de carne ca pentru snitele apoi le condimentam cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne asezam o felie de bacon, iar peste bacon punem 1 lingura de varza calita. Rulam carnea, le prindem cu scobitoare si le asezam intr-o tava unsa cu unt sau ulei. Le dam la cuptorul preincalzit circa 30-35 minute, iar la jumatatea timpului le intoarcem, pentru a se rumeni frumos pe ambele parti.
Pofta Buna!


Rulourile cu varza se servesc calde.

Sursa acestei retete este blogul cuinar Delicious Flavours.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la draga de Rocsi si vreau sa va spun ca au iesit niste cornuri foarte bune si...

Desert cornuri cu suc de portocale umplute cu rahat sau dulceata (de post)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca