400 g. cascaval Trapist (nu feliat) se pune in apa clocotinda si se fierbe 10 minute, dupa care se lasa sa mai stea 15 minute. Cu mare atentie se scoa
400 g. cascaval Trapist (nu feliat) se pune in apa clocotinda si se fierbe 10 minute, dupa care se lasa sa mai stea 15 minute. Cu mare atentie se scoate cu o lingura cu gauri si se pune pe folie de aluminiu si se intinde o foaie dreptunghiulara cu sucitorul.
Galbenusurile de la 5 oua fierte se amesteca bine cu 200 g. unt, 2 catei de usturoi zdrobiti, sare, piper, ½ tub de maioneza, frunze de patrunjel. Se adauga albusurile celor 5 oua fierte, taiate foarte marunt.
Foaia de cascaval se acopera cu sunca feliata foarte subtire, se unge cu crema de galbenusuri si se rasuceste. Se inveleste in folie de aluminiu si se pune pentru cateva ore in frigider.
Se serveste taiat in felii oblice. Este un preparat rece nu doar aspectuos ci si gustos
Alte retete culinare recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii