Rulouri de carne si sos de rosii

Se feliaza pieptul de pui, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei si mustar. Se acopera cu o folie si se la

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr carne tocata de porc
  • 4 buc pipet de pui
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 200 gr pesmet
  • 4 oua
  • 2 linguri mustar
  • ulei
  • 1 kg rosii
  • 1 lingura zahar
  • busuioc

Mod de preparare

Se feliaza pieptul de pui, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei si mustar. Se acopera cu o folie si se lasa la rece, aproximativ 30 de minute. Separat, intr-un bol, se amesteca compozitia de carne tocata cu oul, sarea si piperul si se pregatesc rulourile. Se intinde compozitia de carne tocata pe fiecare felie de piept, se ruleaza si se trec prin pesmet, ou si pesmet si se prind cu scobitori la capete. Se pune uleiul sa se incinga si se prajesc rulourile. Se scot pe un prosop absorbant si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. In acest timp, se oparesc rosiile, se decojesc si se zdrobesc cu blenderul. Se pun intr-un vas cu uleiul, zaharul, sarea, piperul, cimbrul si busuiocul. Se lasa sa scada si se serveste impreuna cu rulourile.
Se orneaza cu frunze de cimbru si busuioc.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Pui pe sticla

Papricas de pui

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...