Se feliaza pieptul de pui, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei si mustar. Se acopera cu o folie si se la
Se feliaza pieptul de pui, se bate cu ciocanul de snitel, se condimenteaza cu sare, piper si se unge cu ulei si mustar. Se acopera cu o folie si se lasa la rece, aproximativ 30 de minute. Separat, intr-un bol, se amesteca compozitia de carne tocata cu oul, sarea si piperul si se pregatesc rulourile. Se intinde compozitia de carne tocata pe fiecare felie de piept, se ruleaza si se trec prin pesmet, ou si pesmet si se prind cu scobitori la capete. Se pune uleiul sa se incinga si se prajesc rulourile. Se scot pe un prosop absorbant si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. In acest timp, se oparesc rosiile, se decojesc si se zdrobesc cu blenderul. Se pun intr-un vas cu uleiul, zaharul, sarea, piperul, cimbrul si busuiocul. Se lasa sa scada si se serveste impreuna cu rulourile.
Se orneaza cu frunze de cimbru si busuioc.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Pui pe sticla
Papricas de pui
Cel mai des veti intilnii reteta facuta cu carne de miel, dar cum eu mai aveam ceva carne de ied in congelator si cum vroiam...
Tajine de iedDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata