Rulouri de carne umpluta cu ciuperci si cascaval

Rulourile de carne umpluta cu ciuperci si cascaval sunt ideale pentru mesele festive, pentru ca intrunesc toate cerintele nutritionale si pentru ca din melanjul de gusturi rezulta un preparat spectaculos.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 1 pulpa de porc de aprox. 600 g sectionata din care sa obtii o fasie
  • 200 g cascaval
  • 200 g ciuperci (de care doriti)
  • 6 catei de usturoi
  • 1-2 oua
  • paine- 2 felii umezite cu apa si scurse apoi.
  • 2 linguri smantana
  • cativa covrigei pasati pentru presarat
  • 200 ml bere
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa

Mod de preparare

Ciupercile si ceapa dupa ce le-am curatat le-am pus in tigaie la foc mic pentru a le cali. Radem cascavalul pe ochiul mare. Peste cascaval punem: ciupercile calite impreuna cu ceapa, smantana, 1-2 oua, sare, piper, usturoiul curatat si pisat, 2 felii de paine zdrobite. Dupa ce am amestecat obtinem pasta asta cu care umplem rulada. Punem pasta peste bucata de carne asezonata cu sare si piper. Fasia de carne se ruleaza cu grija si se prinde cu scobitori. Eu am pus apoi rulada intr-o tava de chec. Am presarat peste ea pesmet din covrigei. Turnam berea in tava pe langa pulpa. Punem rulada la cuptorul preincalzit pentru cca 1 ora (o mai verificam din cand in cand si o stropim cu sosul din tava). Pentru a putea fi taiata usor se lasa sa se raceasca bine.


Rulada de carne umpluta cu ciuperci si cascaval se serveste alaturi de salata de muraturi asortate.

Reteta de rulada de carne umpluta cu ciuperci si cascaval a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Elisa.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paine cu masline

Intr-una din zile am vazut aceasta paine la Gaby care la randul ei, a vazut-o la Violeta Postolache. Si, cum noua ne plac...

Paine cu masline
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca