Rulouri din piept de pui

Se ia piept de pui si un pachet de crenvursti. Peste o folie de aluminiu sau staniol se pune o bucata de piept si un crenvurst. Se ruleaza. Dupa ca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • crenvurst

Mod de preparare

Se ia piept de pui si un pachet de crenvursti.

Peste o folie de aluminiu sau staniol se pune o bucata de piept si un crenvurst. Se ruleaza.

Dupa care se formeaza papiota.

Se pun la fiert intr-o craticioara cu apa.

Se scot din apa, dupa jumatate de ora, se scurg, se lasa sa se raceasca un pic si apoi se scoate staniolul.


Se pot servi intregi sau se pot taia felii si se pot acompania cu sosuri

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...