Se toaca impreuna carnea sislanina si morcovul. Ceapa se taiem marunt si se caleste putin cu o lingura unsoare. Cind s-a calit se ia de pe foc si se p
Se toaca impreuna carnea sislanina si morcovul. Ceapa se taiem marunt si se caleste putin cu o lingura unsoare. Cind s-a calit se ia de pe foc si se pune peste ea carnea tocata, ouale, orezul, piper, sare, care se amesteca toate bine. Se desface apoi o capatina mare de varza acra foaie cu foaie, taind cotorul fiecarei foi si seumple cu tocatura de carne, rulind cu grija fiecare foaie impreuna cu umplutura, apoi se apasa mai adinc pe margini. Se aseaza intr-o oala, cu citeva felii de slanina proaspata si citeva bucati de afumatura, precum si citeva boabe de piper. Dupa aceasta se umple oala pina la jumatate cu zeama de varza acra, iar restul pina sus cu apa. Se lasa sa fiarba incet cca 2 ore, scuturind-o din cind in cind, sa nu se arda.
Se servesc calde cu smintina.
Pentru ca pietele sunt pline de fructe de toate felurile, m-am gandit sa iti arat cum poti sa faci acasa un compot delicios,...
Compot de visineDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata