Se prajeste intr-o tigaie carnea cu 100 gr. unt. Se da deoparte si se adauga orezul, busuiocul taiat marunt, un ou intreg si doua albusuri, sare, pipe
Se prajeste intr-o tigaie carnea cu 100 gr. unt. Se da deoparte si se adauga orezul, busuiocul taiat marunt, un ou intreg si doua albusuri, sare, piper si ceapa tocata marunt. Separat, se curata si se spala varza. Se desfac foile si se pun la fragezit in apa fiarta, amestecata cu otet si sare. Se fac sarmale de marime potrivita si se asaza intr-o cratita, acoperindu-le cu restul de varza taiata marunt. Se adauga restul de unt, apa cit cuprinde si se lasa sa fiarba la foc potrivit aproximativ 2 ore. Cind sarmalele sint fierte, se bat cele doua galbenusuri cu zeama de lamiie si citeva linguri de sos fierbinte si se toarna peste sarmale.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa