Oparim foile de vita in apa fierbinte. Orezul se caleste in putina apa si suc de rosii si se lasa sa se raceasca. Se face umplutura din carne, ou, mie
Oparim foile de vita in apa fierbinte. Orezul se caleste in putina apa si suc de rosii si se lasa sa se raceasca. Se face umplutura din carne, ou, miezul de paine, orez, sare si piper si se amesteca pana se omogenizeaza. Se umplu foile de vita si se aseaza intr-o cratita, pe un pat de suc de rosii si marar. Se pun la fiert la foc mic, cca 35 de min.
Se servesc cu smantana sau iaurt.
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa