Snitel cu bacon

Snitelul cu bacon este o varianta delicioasa a snitelului de vita traditional. Se serveste cu un piure imbunatatit facut din cartofi fierti, smantana, lapte, usturoi, branza si condimente.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 g muschi de vita
  • faina de grau
  • ou
  • margarina Rama sau ulei. 
  • bacon sau costita afumata
  • Pentru sosul picant:
  • 2 ardei grasi rosii
  • un ardei iute
  • o legatura de ceapa
  • doua rosii tocate
  • sare si
  • 100 g ulei
  • 100 g cascaval.

Mod de preparare

Snitelul cu bacon este o varianta delicioasa a snitelului de vita traditional. 700 g muschi de vita taiat felii, batut cu ciocanul bine, condimentat, dat prin faina de grau, apoi prin ou batut si prin pesmet. il prajim in margarina Rama sau ulei. Dupa ce l-am prajit, il aranjam intr-o tava sau vas yena, felie langa felie, peste care se pune cate o felie de bacon sau costita afumata.
In tava, peste escalop turnam un sos picant, facut din 2 ardei grasi rosii, un ardei iute, o legatura de ceapa, doua rosii tocate, sare si 100 g ulei. Se pune uleiul in cratita, punem zarzavaturile tocate, lasam la calit cateva minute, apoi stingem cu rosiile tocate, lasam sa fiarba putin, turnam peste carne, radem deasupra 100 g cascaval si dam la cuptor pentru 20 de minute.


Snitelul cu bacon se serveste cu un piure imbunatatit facut din cartofi fierti, 3 linguri de smantana, 100 ml de lapte, 3 catei de usturoi, branza, verdeturi si sare, care se bat cu mixerul, apoi se dau la cuptor timp de 10 minute. Se pun in vas uns cu margarina Rama.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu crema cu lamaie, fructe de padure si oreo

Haideti sa mai facem o prajitura delicioasa, sa mai incalzim diminetile reci de toamna si sa ne mai bucuram de amiezile...

Desert prajitura cu crema cu lamaie, fructe de padure si oreo
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca