Se taie pulpa de porc felii, se bat si se sareaza. Se feliaza ceafa, cascavalul si se pun deasupra feliilor de pulpa. Se indoaie o parte a feliilor de
Se taie pulpa de porc felii, se bat si se sareaza. Se feliaza ceafa, cascavalul si se pun deasupra feliilor de pulpa. Se indoaie o parte a feliilor de pulpa si se apasa putin. Apoi se trece prin faina, ou, pesmet si se frige in ulei incins.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Piept pui cu ciuperci
Sandwich cu salată de ouă și somon afumat, o alegere grozavă pentru micul dejun sau chiar pentru un picnic în aer...
Reteta de sandwich cu salata de oua si somon afumatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa