Snitel cu sote de legume

Feliile de carne batute se tin in lapte 1 ora. Se asaza apoi o felie de sunca peste o felie de snitel, se sareaza, se paneaza.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg
  • carne de vitel pentru snitel
  • 200 g sunca
  • 1 pahar
  • lapte
  • 3 oua
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri pesmet
  • 100 g ulei
  • sote de legume
  • sare

Mod de preparare

Feliile de carne

batute se tin in lapte 1 ora. Se asaza apoi o felie

de sunca peste o felie de snitel, se sareaza, se

paneaza.
Se servesc cu sote de legume.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...