Snitelul de vitel imbracat in cascaval Sofia este o reteta de snitel de vita deosebita, delicioasa, ce se prepara usor si rapid. Urmareste reteta culinara si bucura-te si tu de preparat.
Pentru inceput bati ouale, adaugi uleiul de masline si amesteci energic cu un tel, pana se transforma intr-o compozitie spumoasa. Adaugi apoi cascavalul razuit in amestecul obtinut si lasi totul sa se aseze pentu 10-15 minute.
Bucatile de carne le bati cu un ciocan de bucatarie si apoi presari peste ele sarea si piperul proaspat rasnit.
Imediat dupa asta, le dai prin faina pe care ai pus-o intr-o farfurie intinsa, iar apoi prin ouale amestecate cu cascaval. Incalzeste untul intr-o tigaie si prajeste snitelele intorcandu-le de mai multe ori, pana devin aurii.
Mai trebuie doar sa deschizi o sticla de vin rosu si... pofta buna!
Imi place mult mai mult, gatita astfel, cu cartofi, decat cea cu orez!
Ciorba de perisoare (de porc) cu cartofiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj