Snitel frunza

Pentru snitel frunza pieptul se-mparte pe din doua, se bate bine avand grija sa nu se rupa, se taie astfel incat sa ia forma unor frunze, apoi se da cu sare si piper.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 frunze: un piept de pui
  • 2 oua
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • muraturi optional.

Mod de preparare

Pentru snitel frunza pieptul se-mparte pe din doua, se bate bine avand grija sa nu se rupa, se taie astfel incat sa ia forma unor frunze, apoi se da cu sare si piper.
Se bat 2 oua prin care se trec frunzele. Apoi se tavalesc prin pesmet si se prajesc in ulei incins cate 2 minute pe fiecare parte.




Snitelul frunza e serveste cu piure sau muraturi.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort Steaua (1000 retete)

Cred ca e cel mai frumos tort pe care l-am facut vreodata! Nu ca as fi facut prea multe :))), Ii multumesc Lauritei ca m-a...

Tort Steaua (1000 retete)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca