Snitel natur cehoslovac

Pentru snitel natur cehoslovac carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Rosiile se spala si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • vrabioara de vita - 600 g
  • ulei - 100 ml
  • faina - 50 g
  • pasta de tomate - 25 g
  • smantana - 100 g
  • rosii proaspete - 200 g
  • apa - 250 g
  • vin alb - 50 ml
  • chimen
  • cimbru
  • piper si sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru snitel natur cehoslovac carnea se spala, se taie in 5 bucati, care se bat si se sareaza. Rosiile se spala si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 25 ml apa. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin 25g faina dizolvata in 25 ml apa rece, pasta de tomate, 250 ml apa, cimbru, chimen, sare, piper si jiul format de la carne si smantana. Se fierbe cca 8 minute, se strecoara peste carne si se mai fierbe 8 minute. La final, se

adauga vin.

Snitelul natur cehoslovac se serveste cald, cu decor din rosii proaspete.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...