Snitel parizian

Se freaca galbenusurile cu uleiul si sarea, se adauga faina putin cite putin, apoi laptele sau sifonul, amestecind neincetat, ca sa nu se formeze coco

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. carne vitel (sau porc)
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura ulei
  • 2 oua
  • 4 linguri lapte sau sifon
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu uleiul si sarea, se adauga faina putin cite putin, apoi laptele sau sifonul, amestecind neincetat, ca sa nu se formeze cocoloase. La sfirsit se pune jumatate de albus batut spuma. Carnea taiata dinainte felii subtiri, batuta bine si sarata, se trece prin faina, se scutura bine apoi se ia cu furculita, se inmoaie in compozitia preparata si se prajeste in uleiul bine infierbintat.
Se serveste fierbinte cu salata verde, salata de rosii, de castraveti sau de varza cruda

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan

Este prima data cand prepar spatzle si asta se datoreaza unui bucataras drag mie, care a postat o astfel de reteta pe site si...

Spatzle cu sos de ciuperci si parmezan
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea