Snitel parizian din carne de porc

Pentru snitel parizian din carne de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de porc - 500 g
  • oua - 3 bucati
  • faina - 70 g
  • untura/ulei - 100 g (ml)
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru snitel parizian din carne de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut si se prajesc in untura sau ulei pe ambele parti.

Snitelul parizian din carne de porc se serveste cald.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...