Pentru snitel parizian din carne de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne.
Pentru snitel parizian din carne de porc carnea se spala, se portioneaza in 5 bucati, se bat si se sareaza. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Bucatile de carne se trec prin faina, ou batut si se prajesc in untura sau ulei pe ambele parti.
Snitelul parizian din carne de porc se serveste cald.
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa