Feliile de carne se bat bine. Se presara piper din belsug, sare si se ung generos cu mustar (cam 1 lingurita la o felie). Se aseaza pe fiecare snitel
Feliile de carne se bat bine. Se presara piper din belsug, sare si se ung generos cu mustar (cam 1 lingurita la o felie). Se aseaza pe fiecare snitel cate o felie de costita si o bucata de cascaval, se ruleaza, se prinde cu scobitori si se fierbe in apa cu putina sare. Se fierbe cam 2-3 ore, dar se incearca o bucatica de carne daca e bine fiarta, inainte de a opri focul.
Cand e fiarta carnea, ruladele se scot cu paleta pe o farfurie si li se scot scobitorile. Intr-o oala sau intr-un vas jena se pune putin ulei si cam 2 linguri de faina, se amesteca, se lasa sa dea un clocot si se stinge cu zeama in care a fiert carnea, se amesteca pana se leaga si se pun ruladele in sos. Se fierb 5 minute, se pun 2-3 linguri de smantana, se amesteca si se stinge focul. Se servesc cu piure de cartofi.