Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul fibrelor. Se bat feliile usor cu ciocanul de lemn. Se sareaza, apoi se trec prin faina, ou batu
Se taie carnea felii potrivit de groase, in curmezisul fibrelor. Se bat feliile usor cu ciocanul de lemn. Se sareaza, apoi se trec prin faina, ou batut si prin pesmet. Se prajesc in tigaie, in grasime foarte bine incinsa. La inceput la foc iute, apoi la foc mai domol. Snitelul se prepara in momentul cind trebuie servit la masa.
Se serveste cu cartofi prajiti, cartofi fierti si opariti cu unt si verdeata tocata marunt, piure de cartofi sau cu diferite legume fierte si oparite cu unt. De asemenea, se poate servi cu salata verde, salata de varza rosie, castraveti si gogosari in otet.
Este prima data cand prepar spatzle si asta se datoreaza unui bucataras drag mie, care a postat o astfel de reteta pe site si...
Spatzle cu sos de ciuperci si parmezanDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata