reteta de toamna cu bunatati de toamna
Pieptul de pui se spala, apoi se feliaza si se condimenteaza cu sare, piper si se stropeste cu ulei. Se lasa de pe o zi pe alta la condimentat.
Cartofii se curata, se spala, apoi se taie cubulete si se pun la fiert impreuma cu catelul de usturoi.
Fulgii de porumb se dau prin blender pana se obtine o pudra. Snitelele batute se dau prin faina, ou si fulgii de porumb, apoi se pun la prajit in baie de ulei.
Cand sunt fierti, cartofii se strecoara, se adauga sare si ulei si se mixeaza. Se adauga apoi lapte cald si se mai amesteca.
m-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti