Snitele de miel cu legume asortate

Se spala carnea, apoi se taie in felii si se bat cu ciocanul pentru fragezit, se presara cu sare si piper, apoi se trec prin ou batut si faina si se r

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g pulpa de miel
  • 4 linguri de faina
  • 4 oua
  • 4 rosii
  • o conopida mica
  • o cana de boabe de mazare
  • o legatura de patrunjel
  • o lingurita de zahar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se spala carnea, apoi se taie in felii si se bat cu ciocanul pentru fragezit, se presara cu sare si piper, apoi se trec prin ou batut si faina si se rumenesc pe ambele parti in ulei incins. Mazarea se fierbe in apa rece, in care s-a dizolvat putin zahar. Conopida se curata, se spala, apoi se fierbe in apa rece cu sare, dupa care se scoate si se desface in buchetele. Snitelele se servesc cu garnitura de legume si cu felii de rosii, ornate cu frunzulite de patrunjel.
Alte retete bucatarie recomandate

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Piftii (racituri) cu carne de pui

Piftii (racituri) cu carne de pui
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca