Snitele pufoase de pui

Snitelul pufos de pui este simplu si delicios, e atat de bun ca ti se topeste in gura. Mai intai pregatim snitelele, le fragezim intre 2 folii de plastic.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 linguri de smantana
  • 4-5 catei usturoi
  • boia ardei dulce
  • 650g piept de pui
  • pesmet
  • 1 ou

Mod de preparare

Snitelul pufos de pui este simplu si delicios, e atat de bun ca ti se topeste in gura.

Mai intai pregatim snitelele, le fragezim intre 2 folii de plastic pentru ca sa nu se faramiteze carnea si presaram cateii de usturoi pe fiecare felie si pe fiecare parte- vedeti mai jos poza ca sa intelegeti la ce ma refer. Batem snitelele impreuna cu usturoiul ca sa se impregneze aroma de usturoi in carne.

Punem snitelele astfel pregatite la marinat in amestecul de smanatana si ou. Acoperim vasul in care punem snitelele si le lasam la marinat macar pentru 30 min, eu le-am lasat 2h.

Dupa ce s-au marinat, dam snitelele prin amestecul de pesmet si putina boia ardei dulce si le prajim.


Scoatem snitelele de pui pe servetel absorbant si le servim calde. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare-bebe.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii