Snitelul pufos de pui este simplu si delicios, e atat de bun ca ti se topeste in gura. Mai intai pregatim snitelele, le fragezim intre 2 folii de plastic.
Snitelul pufos de pui este simplu si delicios, e atat de bun ca ti se topeste in gura.
Mai intai pregatim snitelele, le fragezim intre 2 folii de plastic pentru ca sa nu se faramiteze carnea si presaram cateii de usturoi pe fiecare felie si pe fiecare parte- vedeti mai jos poza ca sa intelegeti la ce ma refer. Batem snitelele impreuna cu usturoiul ca sa se impregneze aroma de usturoi in carne.
Punem snitelele astfel pregatite la marinat in amestecul de smanatana si ou. Acoperim vasul in care punem snitelele si le lasam la marinat macar pentru 30 min, eu le-am lasat 2h.
Dupa ce s-au marinat, dam snitelele prin amestecul de pesmet si putina boia ardei dulce si le prajim.
Scoatem snitelele de pui pe servetel absorbant si le servim calde. Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Mancare-bebe.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti