Carnea se spala si se curata de pielite, se taie felii si se zvanta intr-un prosop curat. Fiecare felie se prajeste in ulei incins, intorcand-o des,
Carnea se spala si se curata de pielite, se taie felii si se zvanta intr-un prosop curat. Fiecare felie se prajeste in ulei incins, intorcand-o des, pana se rumeneste bine. Se scot feliile de carne pe un platou, se sareaza si se pipereaza, dupa gust, pe ambele parti. Sosul obtinut din uleiul in care s-a prajit carnea si un pahar de vin alb se condimenteaza cu usturoi pisat si se coloreaza cu verdeata tocata. Se lasa pe foc mic un sfert de ora, apoi se toarna peste friptura.
Se serveste cu garnitura de legume tinere.
Alte retete culinare:
Lasagna
Musaca de vinete
Zacusca cu ciuperci
Pudra matcha, se obtine prin procesul de macinare a frunzelor de ceai verde. Mousse-ul de mango se obtine din...
Desert tort cu macha, mousse de mango si crema de ciocolata alba cu pereIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa