Sote de berbec

Se taie carnea in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu o lingura de untura, cu ceapa taiata felii subtiri, piper, sare, cimbru s

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. carne macra de berbec
  • o lingura de untura
  • 4 buc. ceapa
  • cimbru
  • o lingura bulion de rosii
  • 1/2 pahar vin

Mod de preparare

Se taie carnea in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu o lingura de untura, cu ceapa taiata felii subtiri, piper, sare, cimbru si un pahar apa. Se lasa sa fiarba pina ce scade apa si carnea incepe sa se prajeasca. Se adauga bulion de rosii, se amesteca si cind carnea s-a prajit se stinge cu vin indoit cu apa. Se continua fierberea pina sosul se ingroasa putin.


Se serveste cu garnitura de cartofi

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de vinete cu carne de vita

O mancare turceasca foarte diferita ca gust de orice alta mancare gustata pana acum.

Mancare de vinete cu carne de vita
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise