Porumbeii se tin cu penele pe ei doua zile, atirnati la rece, dupa care se jumulesc si se trec prin flacara. Se golesc de intestine, se spala si se t
Porumbeii se tin cu penele pe ei doua zile, atirnati la rece, dupa care se jumulesc si se trec prin flacara. Se golesc de intestine, se spala si se taie bucati. Se sareaza putin si se lasa sa stea asa citeva minute. Se auresc in unt si se fierb cu o cana de supa de zarzavat ca sa se fragezeasca. Se scot pe o farfurie cind sint gata, iar in sosul ramas se pun cepele tocate marunt si ciupercile spalate si taiate felii subtiri. Cind ceapa a devenit sticloasa, se adauga jambonul taiat felii groase, se mai Pune apa calda si se fierbe acoperit, o jumatate de ora. Se pun pe rind in sos: bulionul desfacut in apa rece, boiaua de ardei, sarea necesara si piper boabe. Se adauga apoi bucatile de carne, se acopera cratita si se lasa sa fiarba pe foc moale un sfert de ora.
Mancarea se serveste calda, cu mamaliguta.
Alte retete recomandate
Cand vreau ceva dulce, rapid si mai ales de post mereu fac strudele cu mere. Zahar brun, zahar bourbon si scortisoara si e...
Desert - Strudele de post cu mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj