Pentru sote delicios de berbec cu vin se taie carnea in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu o lingura de untura, cu ceapa taiata felii subtiri.
Pentru sote delicios de berbec cu vin se taie carnea in bucatele mici de forma cuburilor, se pun intr-o cratita cu o lingura de untura, cu ceapa taiata felii subtiri, piper, sare, cimbru si un pahar apa. Se lasa sa fiarba pana ce scade apa si carnea incepe sa se prajeasca. Se adauga bulion de rosii, se amesteca si cand carnea s -a prajit se stinge cu vin indoit cu apa. Se continua fierberea pana sosul se ingroasa putin.
Se serveste cu garnitura de cartofi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii