Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Se serveste cu piure de cartofi, soté de legume sau mamaliguta.
Sote din maruntaie de pasare este o mancare de carne delicioasa. Intr-o cratita de trei sau patru litri, se pun uleiul si maruntaiele si se calesc timp de douazeci de minute pana la o jumatate de ora, pana scade sangele, apoi se scot deoparte si in ulei se adauga cepele tocate marunt la calit. Se toarna un pahar de apa sa se caleasca inabusit, apoi adaugam bulion sau 200 g suc de rosii, faina dizolvata in vin, foi de dafin, carnea si mai lasam sa fiarba timp de treizeci de minute.
Sote din maruntaie de pasare se serveste cu piure de cartofi, soté de legume sau mamaliguta.
Am primit de la mama mea foi Lica,si azi nu le-am mai putut rezista,m-am inspirat din reteta Florinei(Luk).
Prajitura cu foi LicaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj