Spaghete cu chiftele

Spaghetele se introduce in apa fiarta cu putina sare si ulei. Se lasa sa fiarba la foc mic pentru putin timp, sa devina "al dente”, adica

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • ½ kg piept de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • Cativa catei de usturoi
  • Verdeata
  • Condimente (curry
  • boia
  • condimente pentru pui)
  • Putina menta proaspata
  • 1 felie paine inmuiata in lapte si stoarsa
  • spaghete
  • Sare
  • Piper
  • Vegeta
  • Pentru sos:
  • Cateva fire de ceapa verde
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • Rosii in sos
  • Cimbru
  • Busuioc proaspat
  • Vegeta
  • Condimente

Mod de preparare

Spaghetele se introduce in apa fiarta cu putina sare si ulei. Se lasa sa fiarba la foc mic pentru putin timp, sa devina "al dente”, adica fierte pe jumatate. Cand sunt gata se pun in strecuratoare, se stropesc cu putin ulei de masline si apa rece. Carnea tocata se amesteca cu oul, painea, usturoiul, niscaiva condimente, putina menta tocata, verdeata si morcovul. Se formeaza chiftele si se prajesc sau se coc la cuptor. Se caleste ceapa in putin ulei incins, se adauga condimente si rosiile pasate. Adaugam chiftelutele prajite si mai lasam 10 minute sa se intrepatrunda aromele.


Lasam sa se lege putin sosul si servim impreuna cu spaghete.

Alte retete recomandate:

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...