SPAGHETE MILANEZE

Spaghetele se fierb 10 min, se strecoara, si se clatesc cu apa rece. sunca si ciuprcile se taie julien si se calesc la foc mic. Apoi se vor pasa rosii

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100g spaghete
  • 50g rosii decojite
  • sunca 50g
  • ciuperci proaspete100g
  • parmezan 100g
  • piper alb 2g
  • busuioc 2
  • oregano 1g

Mod de preparare

Spaghetele se fierb 10 min, se strecoara, si se clatesc cu apa rece. sunca si ciuprcile se taie julien si se calesc la foc mic. Apoi se vor pasa rosiile si se calesc si ele, adaugati sare, piperu, oregano, busuiocul si continuati fierberea. Spre sfirsit adaugati spaghetele fierte si presarati parmezan deasupra.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...