Spanac cu carne

Se poate prepara din carne de pasare, miel, vitel si vaca. Carnea tinara se taie in bucati potrivite, se asaza in cratita, alternind un rind de spanac

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 gr. carne
  • 1 1/2 kg spanac
  • 2-3 cepe
  • 1 lamiie
  • 1 lingura untura
  • 1 lingura faina
  • 1 pahar zeama de spanac

Mod de preparare

Se poate prepara din carne de pasare, miel, vitel si vaca. Carnea tinara se taie in bucati potrivite, se asaza in cratita, alternind un rind de spanac oparit, un rind de carne, presarate cu ceapa taiata fin sau rasa direct, faina si sare. Se termina cu un strat de spanac. Se pune grasimea si zeama de spanac, apoi se acopera si se da la cuptor sau se fierbe pe foc, la aragaz. Cind mincarea este gata, se acreste cu zeama de lamiie si se serveste tot cu zeama de lamiie. Cind carnea este mai batrina, se fierbe mai intii si apoi se asaza in straturi
Se poate servi spanacul si neacrit cu lamiie

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...