Spata de miel in foitaj

Se incinge uleiul amestecat cu untul si se rumeneste bucata de carne pe toate partile, timp de 10 minute. Se pune sare si piper. Se intinde o foaie di

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 spata de miel
  • 400 g aluat foitaj
  • 1 ou
  • 25 g unt
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • tarhom
  • cimbru

Mod de preparare

Se incinge uleiul amestecat cu untul si se rumeneste bucata de carne pe toate partile, timp de 10 minute. Se pune sare si piper. Se intinde o foaie din aluat de foitaj (poate fi cumparat din comert) si se infasoara in ea bucata de carne. Se lipesc capetele si se pune in tava. Se unge cu galbenus si se introduce la cuptor pentru 25 minute.
Se serveste cu garnitura de legume natur.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Cartofi umpluti cu afumatura, usturoi si cascaval

As manca cartofi copti non stop! Daca pun peste ei si putina smantana cu usturoi ...chiar nu ma pot opri. Ce m-am gandit...

Cartofi umpluti cu afumatura, usturoi si cascaval
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea