Sticky pork belly

Sticky pork belly este o reteta cu piept de porc de-ti vine sa te lingi pe degete! :)

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 1/2 kg. piept de porc
  • sare
  • piper
  • 2 lgt. cu boia de ardei dulce
  • 2 lgt. cu cimbru
  • 8 catei de usturoi
  • 2 lgt. cu mustar dulce
  • 1 lg. cu miere
  • 1 cutie de bere

Mod de preparare

Bucatile de piept de porc se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei dulce, cimbru si mustar si se lasa la marinat, in frigider, cel putin 1 ora. Apoi se aseaza intr-o tava, se presara usturoi tocat marunt, se glazureaza cu miere, se toarna o cutie de bere, tava se acopeara cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 1 ora.



Pieptul de porc astfel gatit este foarte delicios, se serveste imediat ce a fost scos de la cuptor cu garnitura din piure sau cartofi copti cu rozmarin si o salata din varza alba.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...