Stir fry de pui cu praz

Stir fry de pui cu praz este o mancare chinezeasca foarte gustoasa. Pentru aceasta reteta cu pui trebuie sa folositi o jumatate de piept de pui dezosat.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 1 praz
  • 1 lingura de sos de soia light sau dupa gust
  • 1 lingurita ulei de susan
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Stir fry de pui cu praz este o mancare chinezeasca foarte gustoasa. Se taie prazul rondele, iar pieptul de pui in bucatele de marimea unei imbucaturi.
Se infierbanta wok-ul sau tigaia,se adauga uleiul.
Se pune in wok prazul si dupa 2 minute se adauga si pieptul de pui.
Se prajeste, dar nu se usuca prea mult carnea de pui.
Se adauga sosul de soia.
Se stinge focul si se adauga uleiul de susan.


Stir fry de pui cu praz se serveste cu orez simplu.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...