Stufat cu carne de miel sau oaie

Intr-o tigaie mare se pun doua trei linguri de ulei in care se rumenesc ceapa si usturoiul taiate marunt. In cratita in care vom gati acest fel se pun

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • carne de miel sau oaie(poate fi si cu os)
  • doua trei legaturi de ceapa verde
  • doua trei legaturi de usturoi verde
  • sos de rosii
  • rosii
  • ulei de masline

Mod de preparare

Intr-o tigaie mare se pun doua trei linguri de ulei in care se rumenesc ceapa si usturoiul taiate marunt.

In cratita in care vom gati acest fel se pune ulei si se frige carnea pe toate partile.

Se adauga ceapa si usturoiul rumenite, se pune sosul de rosii si rosiile eventual taiate felioare.

Se da la cuptor.
Pofta buna!

Reteta stufat cu carne de miel sau oaie a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro

Alte retete cu miel gasiti aici:

Cotlete de miel cu mere,

Drob de miel

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu dulceata de trandafiri

Despre tort nu va mai povestesc, ca e de poveste pe aici, eu l-am facut si in varianta cu dulceata de fragi. Va povestesc...

Tort cu dulceata de trandafiri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca