Intr-o tigaie mare se pun doua trei linguri de ulei in care se rumenesc ceapa si usturoiul taiate marunt. In cratita in care vom gati acest fel se pun
Intr-o tigaie mare se pun doua trei linguri de ulei in care se rumenesc ceapa si usturoiul taiate marunt.
In cratita in care vom gati acest fel se pune ulei si se frige carnea pe toate partile.
Se adauga ceapa si usturoiul rumenite, se pune sosul de rosii si rosiile eventual taiate felioare.
Se da la cuptor.
Pofta buna!
Reteta stufat cu carne de miel sau oaie a fost propusa de peruzele pe forum culinar.ro
Alte retete cu miel gasiti aici:
Cotlete de miel cu mere,
Drob de miel
Noh, se pare că, an de an în această perioadă a anului, mă/ne împrietenim cu chefalul în diverse...
Chefal pe pat de lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura