Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente. Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se calest
Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente.
Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se caleste ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga mararul tocat marunt, pieptul de pui aproape fiert taiat bucati, foi de dafin, si se lasa la fiert inca aprozimativ 30 de minute.
Pofta buna!
Alte retete culinare
Rosii umplute cu piept de pui(gaina),
Salata de legume si pui-fierte pe abur,
Salata Caesar,
Salata de pui,
Salata germana,
Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati
Aceasta este varianta mea de foietaj pe care il fac de peste 20 de ani si imi reuseste de fiecare data. Reteta o am de la o...
Aluat de foietajPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura