Stufat de piept de pui

Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente. Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se calest

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-6 legaturi de marar
  • 1 piept de pui
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 cutie mica pasta de rosii
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente.

Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se caleste ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga mararul tocat marunt, pieptul de pui aproape fiert taiat bucati, foi de dafin, si se lasa la fiert inca aprozimativ 30 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare

Rosii umplute cu piept de pui(gaina),

Salata de legume si pui-fierte pe abur,

Salata Caesar,

Salata de pui,

Salata germana,

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Aluat de foietaj

Aceasta este varianta mea de foietaj pe care il fac de peste 20 de ani si imi reuseste de fiecare data. Reteta o am de la o...

Aluat de foietaj
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise