Stufat de piept de pui

Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente. Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se calest

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 5-6 legaturi de marar
  • 1 piept de pui
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 cutie mica pasta de rosii
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se pune pieptul de pui in apa la fiert cu 1 lingura de ulei si 1 lingura de condimente.

Intr-o alta cratita pana ce pieptul de pui se fierbe se caleste ceapa si usturoiul in putin ulei, se adauga mararul tocat marunt, pieptul de pui aproape fiert taiat bucati, foi de dafin, si se lasa la fiert inca aprozimativ 30 de minute.
Pofta buna!

Alte retete culinare

Rosii umplute cu piept de pui(gaina),

Salata de legume si pui-fierte pe abur,

Salata Caesar,

Salata de pui,

Salata germana,

Salata din piept de pui cu ciuperci si castraveti murati

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa